A new star is born

Blogg!
Låter lite som ett sånt där ord man utbrister när nånting går åt hellvette. Men nu har jag iallafall en! Nya saker ska ju dedikeras till någonting  so... I have one word for you: Thundercougarfalconbird.  Om du inte vet vad det är kommer du  nog  tröttna på mina referenser till futurama efter typ en vecka :P
Aaanywho, jag tänkte skriva lite om vad som händer i mitt liv, jag har ju trots allt lite halvseriösa drömmar om att bli journalist så det skadar ju inte att träna lite. Idag har jag, förutom att jobbat ärslet av mig (vart kvarlämnad sist på lagret idag, chefen bah: "här har du nycklarna jag måste dra, lås när du e klar!"), hittat en flera månader gammal kaffemugg (med mögligt kaffe i, det var inte så nice) varit och handlat massa god mat tills imorn. Det enda som är trivsamt med att fylla år är att man får en ursäkt att bjuda hem massa folk :D. Massa extra svampinjoner och paprikor till Stoffi! Sen på lördag ska vi hem till carro (karro?). Shit jag känner alldeles för många människor med det namnet. Hur som helst så ska det bli kul att träffa dom igen. Trevliga människor!

Det var nog ungefär så mycket jag orkade skriva på en gång :). Jag tänkte avsluta med ett litet citat tillägnat apan, aaah jag börjar fan småle så fort jag tänker på det!
"Meeeka med dom, pilla med dom, köra dom, de e de som ger power!"

'till next time ladies and gents!