IMJOON

If you wanna ge tto know me, then first of all
You should never try to get too personal

Hässelby 165, inge vatten, inge hem

It's the eye of the tiger
It's the thrill of the fight
Rising up to the challenge of our rival
And the last known survivor
Stalks his prey in the night
And he's watching us all
With the eye of the tiger

Hörde på jobbet inatt. Jon och jag snackade lite om det där förut, om låtar som man associerar(stavning?!) saker till. Vi brukade spela Eye of the tiger innan varje match när jag lirade fotboll i USA (min skola var Three Rivers Wildcats). Och det slog mej, när jag hörde den idag, hur sant det är. Musik påverkar en fan mer än man tror, och utan att man tänker på det.

För övrigt så bokade jag och apan resa till Ayia Napa igår. 2a Juli bär det av från Köpenhamn. Vi ska dra ner och hälsa på Chris de Kök i Ängelhol lite innan också. Det kommer bli kul! Nu har man nåt att se fram emot och veckorna kommer flyga förbi ännu snabbare. (är det verkligen fredag redan? :O)

Bakade igår. BAKADE IGÅR! Inser ni vilken historisk händelse detta är. Henke Löken Norling har gjort fruntimmers göra frivilligt. Det är lite som att Magnus Uggla skulle glida ner till ICA och köpa ett paket mjölk. Det gör han säkert men fuck it, ni fattar vad jag menar. En chokladsockerkakshistoria blev det, med glasyr och strössel på. Sen var det där frivilligt lite sanning med modifikation. Åsa bakade tigerkaka i helgen och jag åt upp sista biten häromdan och hon fick spader och tvingade mej att baka nåt :D

Va på visning i tisdags. Däjvid jobbade så han kunde inte haka på. Det va en liten 2a mellan Åkeshov och Brommaplan. Helt perfekt för oss. Lite liten men det kan jag ta när den låg så bra till. Ska på en till visning idag i Blackan och en annan på måndag vid Brommaplan igen. Hoppas verkligen att det löser sig snarast, skulle va mumma!

"Den ena ser ut som Quasimodo och den andra har ett mer fördelaktigt utseende. Inte fan väljer jag Quasimodo!"
Possitiva Fredrik är min GUD. Han är som en lysande, rosa pelare i den gråa trista radiovärlden.

Nä, nu ska jag gå och dra ballen i gruset, HA DE!

sick burn?

Jobba helg är fan livet. Paus. NOT!
Har sovit tre timmar och lirat squash i en och en halv. De ska bli najs att glida till jobbet idag. Paus. NOT!
O.o

Upptäckte att jag har fridag på fredag iaf, så nu är det bara 5 dagar kvar. Får styra upp lite grejer till helgen. Ska typ på visning i blackan igen på fredag, får se om det leder nån vart, sen kanske hälsa på Mimmi i Uppsala om hon inte har för mkt för sej och sen ut och ha lite avskedskrök med Jon som drar till Australien veckan efter. Vore kul att dra ut med Milad också. Det löser saj!

Imorn blire söndagsmiddag hos pappsen, med farfar. Mys!

"there are no healthy burns, only regular and sick ones"
-okänd lök

//HenkeHip