Känsliga läsare varnas


Ajje!

Hihi

Har du tråkigt?

Vi måste ha mera ångest

AAAAAH!?
Hur pluggar man 10 kilo böcker på 3 dagar? Det här med tentor är fan bajs, finns det ingen kurs utan dom?
Tur att jag ska jobba ikväll så jag slipper det här!

Sep 20

Lillbrorsan Fredde hade lite kalas på cyber town idag, grattis!
Jag sprang in i en kant och fick gå till sjukhuset och sy i huvet, men det var roligt så länge det varade. Kom att tänka på att Fredde är lika gammal nu som jag va när han föddes. Rätt kul att se honom med sina kompisar som han är dubbelt så lång som =P

(Stefan vann)

fredag



hahaha

Ola gissar bajset

Sverige - Polen u21. Sverige vann till slut med 1-0.


Gubbsen på Grimsta IP


De va ett jävla drag på polackerna


Toivonen bränner en straff

Snack that

Loveweek på tv3. The Perfect Man idag. Det bästa med tjejfilmer är att de är så förutsägbara och man blir aldrig besviken. Underbart!

September

Fan vad jag har hamnat rätt. Kanske inte bland människorna, men i valet av yrke. Det är konstigt att ett skott från höften kan träffa mitt i prick. Jag blir så fruktansvärt inspirerad av alla intressanta föreläsningar och artikelantologier.

Jag vet precis exakt vad jag vill syssla med, sen att det kanske tar 10 år innan jag är där är bara en bonus. Man vill väl ha lite utmaningar i livet? Grävande journalistik mina vänner, det är grejjer det. Avslöja skattefusk och mutskandaler. Det är nästan lite skrämmande hur mycket makt en journalist har över samhället. Skrämmande och otroligt inspirerande som sagt.

Sitter och plöjer igenom "Goda Nyheter", en antologi från 2005 medd bra artiklar av bra journalister i Sverige. Allt från tsunamis till Skype- och Kazaaägare som svindlar bort miljarder och kommer undan med det. Jag sugs in på nåt sätt.