To ask or not to ask, that's the question (?)

Yew!

Klockan är typ 10 och jag måste gå och lägga mej. Börjar ju kvart i 7 imorn. Men förutom tiden så är det nice på jobbet. Det är skitkul att lära sej allt nytt och det går bättre och bättre. Om några dagar får jag nog springa runt själv och plocka delikatessyoghurtar och godmorgonjuicer. Träffade Jon där imorse också, känns lite psykadeliskt att vi är "kollegor" nu :P ska börja jobba natt på söndag kväll.

Annars så verkar det inte hända nånting spännande i helgen, Stoffi är ju inte hemma :P så jag tänkte glida ut till pappsen och hjälpa till lite med garaget etc där. Om jag nu inte ska ringa och fråga.. :)

chop chop
//Fildelar- (get it? heheheh) Henke

I can see you with my tee shirt on

kkthxbye :)

Fredagen va nice, Iron Maiden va helt ok, över mina förväntningar även om jag försökte att inte ha några. Borat va väl sådär. Jag kan förstå varför folk tycker att den är rolig men det var inte riktigt min humor. Lite för mkt kiss och bajs, även om jag garvade rejält några gånger.

Har kommit fram till att det suger att inte veta saker. Jag är hundra på att den största anledningen till all jävla deppression i det här landet är ovetande. Its teh truth!

"Please go see my movie film. If it not success, I will be execute!"

//Spanky

Incoming!

Tjo!

Imorn smäller det, apan komemr till stockholm. Fan va kul det ska bli att räffa den filuren igen. Eller ska jag säga... DE e nnnnajs. Ut på stan och dränka jons sorger imorn, Iron Maiden på lördag, Borat på söndag, pew pew helg. De ska bli kulsamt.

Jobbet rullar på. Nästan lite lessen i ögat att jag ska sluta imorn, IGEN >.< Det är kul när man lär känna folk liksom, stora juden är ett riktigt bra ställe att jobba på, men det är bättre betalt på Arla :P

Nu ska jag spotta ut snuset och gå och lägga mej, vi höres och synes!

dfc: "Fembot sentences you to death, BY SNOO SNOO!"

//Grönsakshandlarn

Out of touch

Shake it up is all that we know
Using the bodies up as we go
Waking up to fantasy
The shates all around aren't the colors we used to see
Broken ice still melts in the sun
And times that are broken can often be one again
We're soul alone
And soul really matters to me
Take a look around

You're out of touch
I'm out of time
But I'm out of my head when you're not around

Reaching out for something to hold
Looking for a love where the climate is cold
Manic moves and drowsy dreams
Or living in the middle between the two extremes
Smoking guns hot to the touch
Would cool down if we didn't use them so much
We're soul alone
And soul really matters to me
Too much


97131-1

"Actions speak louder than words."
"En bild säger mer än tusen ord."

Vad fan är ord värda egentligen? =)

97131-1

I made it myself =P

bom bom

Inventering igår. Va på jobbet från 7 till 6 -.- Men jag tjänade feta stålar!
Skulle ut med Stoffi och träffa Hatice senare på kvällen. Det slutade med att vi kom in på en bögklubb i gamla stan (Linos tror jag den hette), Carola på storbild, hånglande killar och en vakt som kallar stammisarna för "gubben", hela paketet med andra ord. Men när vi kom in och skulle betala 100 spänn i inträde så bangade vi. Men jag har NÄSTAN varit på en bögklubb iaf =P Sen bestämde vi oss för att reka läget inför nästa helg och drog, efter lite vilsenhet och men, till the vibe. De va ett riktigt bra ställe och det blir nog klockers när Apan är här nästa fredag.

Annars är man allmänt bakis idag. Jag vill inte ens tänka på hur "Kenny" mår idag haha. Helsingborg vann Svenska cupen. Det är väl lite coolt men verkligen ingen stor grej. När jag va och såg Djurgårn besegra AIK i finalen för några år sen så tyckte jag att det var hur stort som helst. Då tog dom iofs SM guld också men ändå, man inser först nu hur fjuttigt cupen verkligen är. Vore roligare om det var lite mer prestige i den också på nåt sätt.

Men de e där jag kommer ifrån.
pew pew

dfc: "wlob-wlob-wlooooooob" (dr. Z!)

//Jerky Fool

Magnus Hedman lolz

Shazaam

Mina gamla chef från stora juden ringde idag. Nån hade "skadat" sej så han undrade om jag kunnde komma dit och jobba, så jag ska dit imorn och va där tills jag börjar på Arla. Det är alltid nice att vara behövd och det måste ju betyda att jag gjorde nåt rätt där i sommras. Plus, extra cash = win :D

Blir lite jobbigt att komma upp kl 7 imorn när jag vaknade kl 1 idag (kommer inte somna ikväll!) Men det får det vara värt. Partäj med Tice på lördag! Ska bli kul.

See you wankers.

dfc: "Yes we talk about it all the time! Really? No! buuuuuuurn!"

//Henke

pew pew

Hej på dej Monika.

Hade en intressant diskussion med mamma igår. Vi höll på att städa och, uhm, jag kommer inte ihåg hur vi kom in p ådet men hon påstod iaf att jag hade flyt i livet. Jag bah: va? "Ja men, du har ju tur med allt du gör. Du säger ju alltid 'Det löser saj', och så gör det det också." Min kära mor kanske har rätt, jag har kanske rätt mycket flyt i livet, iaf ibland. Men jag är nästan säker på att min livssyn och inställning till saker och ting hjälper en bra bit på vägen. En vis man vid namn Kim Källström sa en gång "Tur förtjänar man," och det kanske är sant. Men jag råder iaf alla andra där ute att se possitivt på saker och ting i livet och alltid, ALLTID, försöka göra det bästa av situationen.

Jag hade en liten vietnamesisk kompis i USA som också var där som utbytestudent. Han kom från ett fattigt land och han blev häpen över nästan allting han såg i Michigan. Man såg så tydligt på honom hur tacksam han var över att få komma dit och studera. Han gav allt i allt han gjorde och hade alltid ett brett leende över läpparna. Efter att ha spenderat 10 månader med honom så insåg jag att det är fan så det ska vara. Inga problem har någonsin löst sej på grund av att man gått runt och grubblat/deppat över dom. Tack Thinh, jag har dej att tacka för min livssyn, och den trivs jag med.

dfc: "If I don't make it, tell my wife... hello."

//Henrick -.-

Well I'm gifted or natural and bursting the seams

You must not know 'bout me.

intressant dag, typ :P

ALL I KNOW IS THAT MY GUT SAYS MAYBE

over and out

You got me good

hej

Det var skitkul igår! Veckans drinktips: Rom och julmust =D ELLER HUR JON hehe. Stoffi, Stefan och Jon, ni tre gör fan livet värt att leva. Seriöst, jag hoppas att vi partar tillsammans tills vi är 85 =) Och jag saknar dej när du är borta stoffi. Det är tomt liksom..

Got so much in my head right now. Vet inte om jag känner saker bara för att det skulle vara skönt att komma över en viss person eller om det faktiskt är på riktigt.

Och Karin... Vad har jag gjort fel? Var jag för på? Inte tillräckligt på? Träffat nån intressantare? Eller kom du helt enkelt fram till att jag inte var nåt för dej? Hade varit kul att träffa dej igår och det var synd att du inte var där.

"I hate these filthy neutrals, Kif. With enemies you know where they stand, but with neutrals you never know.. it sickens me"

//Henke

Körkort!

That's right fellas! Henke får nu köra bil alldeles själv. Årets lättnad. Trodde verkligen allt skulle gå åt hellvette imorse. Jag körde hem till pappa igår och gjorde verkligen allt fel och det känndes hur nervöst som helst, men när jag väl satt där i bilen så kom det liksom ett lugn över mej. Jag hade gärna kört några lektioner till som sagt men det gick vägen! Ett bekymmer mindre!

Jobb, ny frilla och körkort på fem dagar! Im the shit! Mamma korkade tillochmed upp en skumpa in min ära idag, epix moment tbh.

dfc: "You like bananas? I got her number. How do you like them bananas?"

//Henke

Give it up for the coolest motherfucker on the planet

Yo!

MTV Europe awards är slut för den här gången. Det var kul att titta på. Kanye West va bra, Pharell va bra, "Madonna" va bra =P Hade varit grymt kul att åka dit och kolla iom att det var så nära. Nästa gång kanske.

Imorn är det uppkörning. Börjar bli lite nervöst, med vädret och allt. Idag var första gången jag körde på snö överhuvud taget så vi får se hur det går. Jag hade gärna tagit några lektioner till men säger Qurtan att det är dags så är det dags. Håll tummarna för mej.

Plastkusinerna är här från skåna. Jag träffar dom typ en gång om året och dom växer fan så det knakar ända hit. Martin är tillochmed längre än mej. I mean... vad händööör? Men det var kul att träffa dom =)

Stoffi är hemma också. Missed you my man. Får se vad vi hittar på imorn, hur som helst ska det bli kul att se ditt fula tryne igen =)

dfc: "You watched it. You cant unwatch it! Stay tuned for more TALES OF INTEREST!"

//HenkeHip

No sir no dancing today

Drama!

Jag är inte längre en officiell lök! Vågen för meh plx. Intervjun gick bra, vi typ snackade en snabbis, han visade mej lokalerna och frågade när jag kunde börja. Nu ska jag bara på hälsokontroll sen börjar jag (på arla i kallhäll) den 21a November. Pro like that.

Humdidum. Why do all good things come to an end. "nya" Furtado är fan het. Grymt bra låtar!

Stefan bråkar med camilla. Hon tycker att jag och stoffi propp tjatar för mkt på att hon ska dricka (felåååt) så hon vill inte komma på lördag :( och då blir hon sur om stefan drar dit :( och stoffi är sjuk så han vill inte gå ut på fredag :(  MEEEN det löser saj, det gör det alltid. Om inte annat drar vi dit utan stefan. Om inte annat drar jag dit själv, om jag nu hittar :P

All in all, en nice dag. 5/10 gummisnoddar.
Over and out
//Henkelito

Jag glömde nästan :o
dagens futuramacitat: "BAM!"

crap and

heh, va ett tag sen..

I dont want you back! Det var verkligen skitkonstigt att sova hemma hos dej. Det känndes lite som att titta in på sitt gamla liv i ett dockhus, som att komma hem fast det var en glasvägg imellan. Jag trodde inte att det skulle bli såhär jobbigt. Men vad trodde jag egentligen? att jag bara skulle kunna radera alla känslor? Och du gör det inte enklare när du ena sekunden säger att du vill ha sex med mej och andra sekunden raggar på min, våran, kompis. Men jag förstår det, tror jag. De e fan inte lätt. Just nu vill jag bara hitta en ny tjej och lägga det här bakom mej, skulle vara så jävla skönt.

Jobbintervju på Arla imorn! Förhoppningsvis så får jag börja jobba med jon, vore hur kul som helst. Specielt att slippa gå hemma och tjata med mamma om att jag borde söka alfakassa >.< Hanne och Martin hos farsan på torsdag, uppkörning på fredag. Stoffi hemma i helgen, fest på ekerö på lördag, bäddat för en riktig toppenhelg =D

Dagens futuramacitat: "ROBOTHOOOOUSE!"

//Henkelicous