G'damn

Fan va skönt de va ute!(?)
Jag har fått skrapa rutorna på bilen på morgonen på väg hem senaste dagarna, jag trodde allt snack om vår va påhittat för att öka tittarsiffrorna till vädret på 4an! De måste varit 20 plus ute.

In other news, Taco/dansbands-Anders "Snurrfintstjockisen" Svensson ska tydligen starta istället för Kimpan. NÄR SKA LAGERBÄCK INSE? Nu hoppas jag nästan att dom får ett mål i röven i första så att dom byter ut fanskapet så fort som möjligt. Helst skulle han göra ett självmål, och det är fan inte helt otroligt. Jävla träben.

GAH

You're a fucking genious, idiot!

Aaaaarrrrblrghuuuurplarmgh
Finns det nåt värre än att vakna och inse att man inte har snus hemma.
Nu måste jag gå ut i dagsljuset, noooooes. *sätter på mej skidglasögon*
Robin ringde iaf, så imorn ska vi åka stockholm runt på inlines, rätt kul att jag gått och funderat på samma sak i nån vecka nu =D ska bli fett!

HEDDÅ
ps. Det är Veronica Maggio som har gjort den där assköna låten "dumpa mej" va?

TOKYO, you've got the rythm in you

Högskoleval snart. Ett ord. ÅNGEST. Shit vad jag inte vill ta tag i det. Men jag måste. Måste börja plugga i höst. Går det ett år till så kommer jag växa fast i Arlakläderna. For life.

Anywho, jag skulle försöka få tag på en syokonsulent, eftersom syon på Thorildsplan sög klubba och jag inte ens går där längre så tänkte jag att dom kanske har en på arbetsförmedlingen. Jag slog upp nummret, väntade tills dom hade öppnat och ringde och fick nummret på nån nisse som tydligen var studievägledare. Jag ringer upp honom, förklarar min situation och frågar om det finns nån möjlighet att träffas för att få lite hjälp. Han frågar om jag har någon handläggare på ams. Jag säger att jag inte är arbetslös. Han säger att jag måste skaffa en handläggare, prata med henne och bestämma möte med honom den vägen. Jag frågar om vi inte bara kan bestämma nåt nu direkt istället. Han säger att nej det går inte, det är inte så det funkar.
JÄVLA BYROKRATISAMHÄLLE. Så jävla typiskt Sverige. Dessutom så vet man att hela den processen kommer ta en månad minst och många värdefulla dagstimmar (I need to sleep!) och när jag väl får hjälp är det försent att söka. Hursomhelst så snackade vi lite om det på jobbet idag och man kan tydligen vända sej direkt till nån högskola istället, typ Stockholms universitet, förhoppningsvis går det bättre.

Så, tack, nu känns det lite bättre.
puss

Baby I'm the worrying kind

What's crackin'
Om några timmar ska man till jobbet igen då. 8 dagar i streck att se fram emot, fan va skönt. -.- Har inget att säga idag egentligen, men jag vill uttrycka mitt stöd till Big G Persson som får så mycket skit för allt han sagt om folk. Jag säger, så länge han står för det han har sagt (han ska tydligen ge en intervju efter det sista avsnittet) och inte skyller ifrån sej och shit så respekterar jag honom. Det är rätt stort att kunna visa sånt här i TV, och det är kul att se att politiker är människor också.

peace!

Im on fucking fire

Helg!
Jävlar vilken vecka jag har haft. Helt sjukt. 8 ton två dagar, det har känts som att jag har fått krafter från ovan och bara kört ner huvudet och plöjt fram med mina rullar. Sen att inte en jävel bryr sej är ju en annan sak :P men man kan gå hem med gott samvete iaf.

In other news så kan jag rapportera att Taco-Anders Svensson ska bredda sitt register och spela in en film.
trailer: http://nrj.se/sound.php?id=9-2007032381129-0

Trevlig helg fisringar!
"lunkadidunkadibunkadi-dasies the secret of slurm is on a need-to-know-basis!"

Dagens allsvenska rykte

That's right, dagens allsvenska rykte, sponsrat av Possitiva Fredrik/NRJ in the morning

Anders "Snurrfintstjockisen" Svensson ligger tydligen i dispyt med landslagets materialare. Han ska annordna en tacokväll på lördag inför den viktiga EMkvalsmatchen mot Nordirland och vill ta med sej ett halvt ton svensk blandfärs till samlingen. Materialaren är tveksam och Anders hotare nu med att skvallra för Lars Lagerbäck.

Förövrigt så ska Anders ha gått till tatueraren i veckan och ritat in de fem viktigaste ingridienserna till tacos i fet text på ryggen.

Det var allt för denna gången.
pöZz & kjam

wocka wocka

image21
hahaha

The last time we talked, mr. Smith, you reduced me to tears

http://youtube.com/watch?v=UMvg0Mhqv8s
<3

Ring ring ring, bananaphoooone!

Jag behöver en ny lur yo!
En 3g flip-telefon med BRA mp3spelare skulle jag vilja ha. Har inte hittat nåt som jag fastnat för än så om det är nån som har lite tips så tell me!

also:
Det va en skånsk och en engelsk tjej som gick nerför gatan i London. En riktigt het kille går förbi och den engelska tjejen säger "What a handsome face". Skånskan svarar "Nae, de va jag"

hahahha :D

Hugh Grant i trikåer och 80talsfrilla = HOT :D

Music and Lyrics, en stencool Grant och en skitsöt Drew Barrymore (som alltid). Skit i vad kritikerna säger, lyssna på mej. Gillar ni chick flicks, and who the fuck doesn't right, gå och se den :D

Va ute med Milad och hans polare igår på Nivå, DEJA VU yo, men inga bitch slaps den här gången, tror jag iaf. Drog till rockpuben på regeringsgatan och träffade Maria och hennes polare sen. Tice va där också, vafan e oddsen :D

Sen va vi på bio idag som sagt. Känns lite annorlunda typ: FUCKIUNG "TRÖGA TANGENTER LÅT MEJ VA! sadface
Anywho; så va de länge sen det pirrade i magen såhär: men aa; återkommer när jag vet lite; eh; mer:

dam;p reboot

Dagens låttips

Ludacris/MJB - Runaway Love
Ladda hem eller köp NU!

Do it like you do it to me

AMAGAD jag hittade lite andra kort när jag letade runt bland gamalt skräp.
Och ja, jag har faktiskt sett ut så här! Enjoy (or not):
image20

nostalgi :D


Stoffi och jag på väg till Vässarö, tror jag. En klassiker

Ännu en klassiker!

Jag läser Petson och Findus på Svenska museet i Chicago

Jag och syrran, skolavslutningen i 9an typ

Picknick i Göteborg, flaskor och stenar i en korg

Go Henke, its your birthday (kolla in EMOfrisyrerna :o)

Hundfjället, jag åt visst en leverpastejmacka till frukost

The gravel grabz

Jag och världens antagligen skönaste människa, mr. Thinh Duc Trahn

The löking generation. Finn fem fel (aaah du gick på den va)

Hustler 4 life

prom!



De va roligt ! heddå! :D

Om du tar smultronen så tarja hallonen

image4

That's david right there yo

Skål

Ho ho.
Va ute och partajade lite igår. Först kollade vi på melodifestivalen på Ballbreaker och lirade lite biljard o shit dära. Mimmis flumkompis Camilla jobbade tydligen där och serverade oss, lite oväntat att träffa henne =) Sen drog jag stoffi och milad till Clara. Stoffis brorsa kom dit med en polare också. Hade inte varit där sen dom renoverat men de va riktigt nice! Sprang på Rickard o Danne också :D.
Träffade en tjej där. Hon hade tappade bort sin garderoblapp så jag väntade kvar med henne sen åkte vi till hässelby och jag gick med henne en bit hem (Backlura) så jag va väl hemma typ 6 O.o Inte så bakis dock! Antagligen på grund av promenaden :D Hoppas du har lite tid över mellan proven i veckan så vi kan ta en fika eller nåt.

Pözz pözz
//Henke

rätt låt vann btw

illa

Ok, det här hände idag.

Stefan, en snubbe på jobbet, kommer fram till mej och frågar om jag känner "spanskaflugan" på playahead. Jag har inte ens playahead och undrar vafan dåför? Han säger att han snackat med henne igår och hon hade sagt att jag hade försökt ta henne på rumpan, hur dom nu började snacka om mej, antar att jag nämde att jag jobbade på arla eller nåt. Till saken hör att jag va ute med Milad för några helger sen på nivå 22 (yup I know, drägg 4 life) och, eeh, jag vaknade naken i duschen hemma, tillbringade dagan hånglandes med spyhinken och undrade vafan jag gjorde kvällen innan.

Nyfiken som man är kirrade jag ett PAkonto och kollade upp saken. Bruden hade fan till och med bildbevis.
Enjoy:
image3

kjooken!

kommer inte in på msn.
Apan är du där? I NEED YOUR LOVE njuuuu

itsmenotyou

HEJ
Lessen för dom sparsamma uppdateringarna (jag vet att ni älskar mej!) men jag är inne i en zombieperiod nu. 9 dagars jobb irad istheshizzle. Men nu är det bara 5 kvar! Det är rätt chill att jobba helg när man väl är där, går rätt fort att bli klar, men det suger röv att åka dit. Har matat katten hemma hos farsan i helgen också, dom har varit och åkt skidor i dalarna dom lökarna.

Vart stoppad av polisen igår natt(!) Vi skulle till Max i solna på lunchen. Det är en bit att åka och vi har bara 45 minuter lunch egentligen så det gick lite fort. Fattar inte varför det är 50 på vägen förbi solvalla där men det gick lite snabbare än så iaf. Så när vi va inne i sumpan låg det en piketbuss efter mej i typ 5 minuter. Sen helt plötsligt satte dom på blåljusen. Först trodde jag att dom ville förbi så jag körde upp på refugen lite snyggt. Men konstapeln knatade ut och körde hela "har du brottom/det gick visst lite fort där/ta ett ljupt andetag och blås till det klickar"-rutinen. Men han va rätt sjyst så jag kom undan med en tillsägelse. Men vafan har inte piketpoliser lite bättre saker än att ljaga folk som kör fort på lördagnätter?

Uggla åkte ur andra chansen igår också. Vafan händer? Svenska folket har ingen smak! Inklusive alla jag känner, förutom kanske Robin litegran men alla andras suger! Fattar inte hur man kan rösta på tråkbalader i melodifestivalen. Eva Skandal!

Aja nu ska jag löka lite innan plikten kallar,
till next time ladies and gents!