Jag vill se dej som Gud skapa' dej

Jag e eeensam
alla svartskallarna!
jag e eeensam
alla svennarna!
kompis jag e eeensam

Gårdagen va fan riktigt lyckad. Hamburgare i Kungshallen (högst up på övervåningen, prova om du inte varit där) sen Deja Vu med Denzel Wshington, lite störd film men jävligt bra faktiskt, satt på nålar i 2 timmar. Sen va jag och Stoffi på vårat "mysställe" (hans ord, inte mina! :) ). Sen träffade vi Jon och Agnes och massa andra lirare och gick till Mango. Typ först verkade det ascoolt men sen kom vi fram till att det var en tranceklubb och drog därifrån efter nån timma.

Sen, SEN, Fashing "jazzklubb" som hade reggeakväll. Jävlar va kul de va. Ingen av oss brukar nog lyssna på sån musik till vardags och vi va väl ungefär dom enda svennarna på stället, men fan va de svängde. Riktigt bra, inte hört så bra musik ute på länge faktiskt.

Idag har det varit lite rehab. Va i Vällingby och köpte lite klappar, massa snus (zomg va dyrt de blir på måndag!!) och gick på bolaget. INGEN bra ide dagen före nyårsafton kom jag på. Sen va mormor och kompani här och firade lite jul.

HA DE GÖTT FÖR FAN
pözz pözz


Helg!

Åtta noll noll, piiiiiiip.
Precis kommit hem från jobbet. Mamma och kompani är lediga i mellandagarna så ingen är vaken när man kommer hem, ingen frukost på bordet, katastrof med andra ord! :P
Men det är rätt skönt med lite tystnad.

Julen har gått bra. Det gamla vanliga kan man väl säga. Ska fira jul med mammafamiljen i... öh... morn blir det tror jag (lördag). det är 29e december och jag har fortfarande julklappar att köpa ARGHZMMMPLSSFJUT.
Ikväll (imorn? >.<) blire bio och utgång först med tara josse karro stoffi och sen lite annat folk. Kan bli kul. Hade ju helst sett Bondrullen men de gick visst inte.

Annars är det tre dagars helg, och sen, minst lika viktigt, fyra arbetsdagar nästa vecka :D Och nyårsafton på söndag hos bubbsan. Har faktiskt gått och längtat dit, inte ofta jag längtar till saker. Ska bli riktigt kul. Får se om jag har kommit över min spritfobi (haha) från minnesluckorna för två veckor sen tills dess. Stoffi ska tydligen fixa bål, jävligt coolt faktiskt :D

Ne nu ska jag dega lite så jag kan somna snart. Är alltid så upp i varv eller vad det heter när jag kommer hem. Fast än man känner sej som 80 år gammal sista kvarten på kneget så kan man inte sova när man kommer hem, det är lustigt det där.

PÖZZ PÖZZ

Finns det några stygga föräldrar här?

sprit till pappa
disk till mamma
sömn till mormor

snart kommer kalla och hans vänner
(här kommer dom!)

GOD JUL FÖR FAN

Det är fan jävligt fint i Sigtuna, trots allt.

vad gör jag nu för tiden?
varför hör jag aldrig av mig?
det var alldeles för längesen jag sågs

det var dem första ord jag sa
när jag sprang på mig själv
ute på stan tidigare idag

bor jag kvar i samma 2:a?
vad jobbar jag med? 
jag bubblade av frågor
jag svarade
sen avbröt jag mig
med mitt underbara leende

Cause you got a long way to go

LOV!
I fyra dagar iallafall.... Så jävla skönt =)
Det har gått fyra eller fem veckor (vem fan håller kolla på sånt?) sen jag började på Arla nu och det räckte för att jag skulle inse att jag måste plugga i höst. Måste. Visst, det är nice med cash nu men jävlar va de sliter på kroppen med ett sånt fysiskt jobb. Jag vill inte ens tänka på hur dom som har jobbat där i flera år känner sej.

Anywhore, är hos pappsen i Sigtuna nu. De blir jul osv här, sen nyår "hos" mamma. Nyårsafton hos Björnvad ska bli nice, looking forward to it. Katten Gustav är lite sjuk och har nog fanimej blivit lite fetare sen sist. Vad är en katt om den inte är fet, speciellt en som heter Gustav!?

Over and out,
//pepperkakemannen

It's really good to hear your voice

What up peeps?

Har jobbat 8 dagar i rad nu, 1 kvar. I förrgår sa jag "äh vafan när man väl kommer in i rytmen så kan man lunka på hur länge som helst." Igår sa jag "öööörgh, jag vill bara lägga mej under ett ställage och dö." Det kan ha med saken att göra att vi fick årets största julbord till lunch på jobbet och alla åt tills dom sprängdes typ, men jag börjar fan bli riktigt seg i kroppen. Sover längre och längre på dagarna också.

Men vafan! Imorn ere helg! Ska på nån bögklubb med Katta, David och deras polare. Ska bli kul =D Jag har fan inte druckit på 2 helger nu, och innan det hade jag inte haft en vit helg sen i Maj >.< Jag vet inte riktigt om jag ska skriva det här men det känns skönt att Mimmi inte ska med heller. Visst det är kul att träffa henne men det blir lite jobbigt om vi ska ut tillsammans osv. Plus att jag har kommmit fram till att jag inte vill att det ska hända igen och risken är nog stor om hon e med. Anywhore, det ska bli nice.

På söndag är det julbord, igen, på görvälns slott med Rune och mammsen. Alltid lika coolt och lyxigt!

Pew to teh mo'erfookin' pew folks!
//Henke pewmastah