8 starköl jag fick fett med skäll

DIF - GAIS på stadion igår med Jimmy, 0-0. Ruggigt störande att se dom spela så bra, speciellt i första, men ändå inte lyckas trycka in den. Höll på att balla ur när Enrico drog den i kryssribban. Jävligt synd på Aki också :(

Idag va det träning med grabbarna. 8 tappra vid Islandstorget i underbart väder! På torsdag är det match mot Knekten, toppmöte!

image186

Och till sist en liten musikvideo :D


:o

Jay-Z kommer till Roskilde!

Åh en sådan härlig dag

Saft, saft, segersaft, bättre saft har ingen haft

Mr. Mainstream slår till igen


Sjukt bra!

Get by

Komaläge deluxe! Har jobbat en månad i streck känns det som nu, men snart är det helg och då slipper jag jobba helg på 5 veckor. Faktiskt bara EN jobbhelg kvar innan semester. 47 nätter kvar, aaaaah!

Igår va de DIF - Halmstad på stadion. Släpade mej upp kl 12, men de va de värt! Lite risigt väder, men alltid kul att se grabbarna vinna. Rajrajrajrajrajrajrajraj-alakso!

image185

Och så har jag äntligen sökt skola till hösten, och den här gången blir det av. Lite ångest inför det ekonomiska, men det löser sej ju som bekant alltid. Det ska bli så fruktansvärt skönt. Någon form av journalistik på Södertörn blir det. Kunde inte bestämma mej vilken inriktning som lät roligast, men det lutar åt religionskunskap. Jag sökte allihop hur som helst.

Och på torsdag är det seriepremiär med B.A.I.S. !
Checka nya hemsidan:
http://www.seatontour.se/BAIS

Simma lugnt!

It's on!

Nu är det snart dags för premiär!

Not a word is being said, not a verb not a noun.

Nu har fan den här jävla bloggsidan legat nere bra länge! Sånt blir man less på.
Hur som.

Va och såg No Country for Old Men med mamma häromdagen. Mycket bra rulle, se! Jag är lite smått förälskad i hela miljön och hela rekvisitabiten. Vilda västern fast modernt liksom. Tänk Brokeback Mountain eller scenerna i Texas från Kill Bill. Jeans, boots, flanellskjortor och pickups. Jag får en känsla av att människorna på bioduken gläds åt annat än nya mobiler och HDMI-kablar. Det är svårt att beskriva, men om jag skulle göra en film så skulle den utspela sej i en nutida håla på amerikanska landsbygden. Avenyn som en av huvudkaraktärerna åker på precis i slutet av filmen fick mej att tänka på Three Rivers också. I wanna go back!

image183

Så tvättade vi forden också, titta så den blänker :D
image184