Breathe with me


Ja jävlar vilket party det blev, roligast på länge =D
"Min kära sambo", vafan tänkte jag på? haha

Ballbreaker!

image162
=)

My baby and I


Bästa musikvideon ever?

I KILL YOU!!

o.O

I'm a scatman..

Bästa kvällen ever!!!
image161

You can't handle me

Är det friskt att sova från halv 7 på morgonen till kvart över 8 på kvällen?

Beryl ringde inatt också! Sjukt roligt :D Sen vad hon tänker med när hon ringer och klockan är 5 här är ju en annan sak, men jag var ju vaken :P

image160
miss you!

My baby and I

Så sitter man här igen. Varit ledig. Jobb imorn. Upp 7 imorse efter 4 timmars sömn. Måste vara vaken så länge som möjligt så att man orkar jobba imorn natt. Same old. Denna eviga koma!

I need change! Förändring eller nåt att se fram emot. Det är iaf 100 procentigt klart att jag inte jobbar på arla i höst. Det går inte, finns inte. Måste plugga, måste göra nåt annat. Skål för att lämna det skunkande skeppet right? Jag undrar lite hur jag kommer att se tillbaka på den här tiden av mitt liv. En era av mycket festande, kul och nya bekantskaper, eller två bortkastade år då jag stod och stampade på samma ruta och slängde bort tid och pengar på ytliga saker? Jag vet, det löser sej, men till och med jag kan bli lite eftertänksam ibland.

Jon fyllde år idag, igår. Det är riktigt fascinerande att tänka tillbaka på sina närmaste vänner och hur dom förändrats genom åren. Inte för att jag riktigt kan sätta fingrarna på det, vi är ju fortfarande henke stoffi jun och bubis, men visst fan förändras man. Har det redan gått ett år sen vi härjade runt på Soft? Känns som igår. Klychigt, men sant.

Anywho, det kan inte bara vara jag som ständigt går och längtar efter friska fläktar. Tänk att bara sälja allt man äger och har (även om det inte är någon förmögenhet i mitt fall :P), klippa alla band och bara dra till New York. Skaffa ett jobb och börja på ny kula. New York, Hong Kong, Tokyo eller nån liten håla i södra Frankrike. Drömma går ju. Man blir så himla trygg och invaggad i rutinerna här i slasksverige. Visst jag va på andra sidan jorden och äventyrade lite, men jag visste ju hela tiden att jag skulle hem igen. Den där känslan av total frihet infann sej aldrig, särskilt inte med ett stort fett rep över atlanten.

Men man har det ändå jävligt bra. Jag kan inte säga att jag har varit lyckligare under nån annan tid i mitt liv än vad jag är nu. Underbara polare, ett fast jobb och eget boende tillsammans med Sveriges, ja iaf västerorts skönaste grabb ;) Man begär kanske för mycket av livet. "Var det här allt jag fick?" känns liksom inte riktigt justified på nåt sätt.

Ne, nu ska jag panga lite old school CS och väcka grannarna! :D
puss

Tvåtusensju

Årets film: Får nog bli The Number 23, tätt följt av Music and Lyrics :)
Årets skiva: Graduation eller möjligtvis It's a Tensta Thing
Årets resa: Mycket att välja på, men det blir nog Agia Napa med grabbarna.
Årets party: Peace & Love!
Årets glädjeämne: Att vi fått ihop ett så skönt gäng på jobbet. Visst det suger att jobba, men man trivs tack vare er grabbar!
Årets sorg: Morfar :(
Årets besvikelse: DIF, visst en hedrande andraplats. Men det var ju så förbaskat nära!
Årets överraskning: Det kom snö i Stockholm! i år igen!


Till sist, farväl....
image159

Sluta snusa-terapi med Bubis och Lolle:

Jolt
Tugummi
En jävla massa godis