Obamarama!

Jag har fått en praktikplats på Bohuslänningen i januari, wohoo!

"Change, that's what's up"
Go Obama!

Kommentarer
Postat av: HanSomVet

change! for the worse!...väljare och resten av världen som bara såg det som en fin gimmick att ha en svart president kommer om några år inse den bistra verkligheten....när en finanskris värre än den demokraterna skapade senast (den vi är i nu) slår till...

2008-11-05 @ 15:23:17
Postat av: HanSomVet

nice med praktiken förresten!...:D

2008-11-05 @ 15:24:39
Postat av: Henke

pajas! time will tell :D

Postat av: Stefan

u R the pajas. toffel åtminstånde

2008-11-05 @ 17:12:17
URL: http://stefangrus.blogg.se/
Postat av: HanSomVet

pajas!?...du studerar ju för fan journalistik...du borde läst lite om hur demokraterna sänkte USA sist dom var vid rodret med sina lån till fattiga så att dom också kan äga sitt boende.

Ballonglån, betala 100 dollar i månaden i 10 eller 15 år. Efter dom åren betalar du hela summan till banken.

Dvs 50-100k dollar...som du förväntas ha sparat ihop då lånet i sig var så billigt.



Sen satt bankerna där utan pengar och det skapade finanskrisen vi är i nu. Obama följer samma spår, mer till dom fattiga (men inte hans familj...du vet...brorsan i kenya som inte fått en cent i bidrag från obama för att överleva), finansierat genom skatter (ja, du gillar sånt ,jag vet, men det kommer skapa stora problem i USA, och ekonomiska problem i USA ger effekter i resten av världen..)



Det enda jag kan se som ett plus för Obama är relationer till resten av världen. Han kommer slå in på en helt annan linje än den nuvarande, och ta USA till ett nytt ställe internationellt. ...tror jag..



med det sagt...Obama är släkt med Bush och cheney...det du!...det visste du inte!...

2008-11-05 @ 19:17:52
Postat av: Rockmamma

Grattis Plutten!

2008-11-05 @ 22:17:25
Postat av: Henke

Jag kommer aldrig att hålla med en amerikansk president i särskilt många frågor, dessutom kan jag ingenting om finnanskriser och bolån. MEN, han vill göra någonting åt sjukförsäkringssystemet och arbetslöshetsförsäkringarna som är de största problemen i USA by far. Sen att de rika får betala är bara ett plus. Om han lyckas så är det ett stort, gigantiskt steg i rätt riktning.



Dessutom är han för abbort och restriktiv till dödsstraff. En kille som Obama skulle jag rösta på alla dagar i veckan hellre än bakåtsträvande religiösa fanatiker som McCain och Palin. Lesser of two evils if you will.



Sen skulle jag nog inte heller skänka så många cent till min farsa om han övergav sin familj, klippte alla band och flyttade tvärs över jordklotet när jag va 3 år.

2008-11-06 @ 12:46:28
URL: http://loranga.blogg.se/
Postat av: HanSomVet

men det är hans brorsa som inte fått någon hjälp...och det är bara en grej som pekar på hur mycket han vill hjälpa dom som har det dåligt....dvs, så länge det inte är hans pengar så är det lungt ;)



USA har redan gratis sjukvård(MediCare och MedicAid http://www.cms.hhs.gov/medicaideligibility/ ), han vill att företag ska erbjuda försäkringar till alla anställda, vilket blir en börda för företagen. Som sagt, han är ubersosse med allt dåligt som det för med sig (sämre företagsklimat bland annt, vilket leder till sämre ekonomisk köpkraft och så är hela karusellen igång.).



Och som du vet så ska dom rika pröjsa hans kalas. Han kommer alltså införa skatter likt dom vi har i Sverige. Och det har vi ju sätt hur bra det fungerar,hur alla med pengar fortfarande bor här.... nej...vänta...det gör dom inte...dom flyttar bas. Skulle något sånt hända i USA kraschar ekonomin på en gång.



Tror inte det kommer hända dock, om han inte får ett supersläpp och höjer skatten med 10-20%.



Men som sagt..socialister är inte personer som ska styra länder...lika lite som kommunister..



bakåtsträvande religösa fanatiker?...behöver jag ta upp trinity united? the black panthers....Obama är lika mycket fanatiker han, men han har större chans att starta raskrig/kravaller....



tror även han skulle va snabbare att gå ut i krig än mccain....

2008-11-06 @ 19:35:40
Postat av: Henke

Den "gratis sjukvård" som finns är bullshit. Det skulle nog du också inse om du fick sitta och vänta i 10 timmar med två hostande, gråtande barn medan gubben som äger företaget du just fick sparken från, han som har råd med en ordentlig försäkring, glider in och får plåster på såren på två röda.



Jag är smärtsamt medveten om att du aldrig kommer sätta dina medmänniskor före en fetare lön. Jag har försökt så många gånger men du är liksom ett hopplöst fall. "Höga skatter -> folk slutar konsumera -> företag går i konkurs" är den största myten i modern tid, och även om det skulle ligga någon som helst sanning i det så är det värt det om man hjälper de som har det sämre.



Men som sagt, vissa kommer aldrig att inse det. Det känns iaf bra att det finns några som håller med mej på andra sidan atlanten.

2008-11-06 @ 23:16:20
URL: http://loranga.blogg.se/
Postat av: HanSomVet

myt?!...,mindre pengar=mindre omsättning. Högre skatter leder alltid till lägre omsättning, så är det!



http://img136.imageshack.us/img136/8909/1225862477521ur6.jpg

2008-11-07 @ 19:26:30
Postat av: henke

hahahaha wtf

2008-11-08 @ 14:19:26
Postat av: HanSomVet

hahahaha



http://uk.youtube.com/watch?v=P36x8rTb3jI



inte konstigt att han vann...;)

2008-11-08 @ 15:31:16
Postat av: nn

kom hit

<3

2008-11-09 @ 20:57:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback